EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR OP JE BRUILOFT?

Jolly Photobooth blog: Jolly Photobooth online
NIEUWE WEBSITE!
5 december 2016
silent disco rotterdam
SILENT DISCO ROTTERDAM: JE KAN NU JE EIGEN SET HUREN!
28 november 2019

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR OP JE BRUILOFT?

Jolly Photobooth blog - photobooth beleven op L&M beurs 2017

Wel een fotohokje op het feest van je bruiloft …. of toch niet … ? Twijfel jij er ook over of je een deel van je (toch al beperkte) budget wilt uitgeven om een photobooth te huren voor op de mooiste dag van je leven? Of is het juist lastig je aanstaande te overtuigen? Natuurlijk zullen wij de laatste zijn die zullen zeggen “niet doen”. Echter kunnen we hier wel hele mooie verkooppraatjes gaan houden maar eigenlijk vinden wij het veel beter dat je de Jolly Photobooth experience zelf een keer gaat beleven. Op die manier kun je ervaren of een fotohokje écht bij je past.

PHOTOBOOTH BELEVEN

Jolly Photobooth maakt niet alleen hilarische foto’s maar vormt ook een geweldige aanvulling op de aankleding en entertainment van je bruiloft! Het is een super leuke beleving voor jong en oud. Het hoge entertainment gehalte wordt vooral veroorzaakt doordat je met de toffe props (snorren, hoedjes, brillen e.d.) even lekker gek kan doen achter het gordijntje, terwijl anderen geen flauw benul hebben wat er binnen in het fotohokje gebeurd. Dat moet je gezien hebben, dat moet je mee maken…. Dat moet je dus zelf beleven!

OP EEN TROUWBEURS

En daar is nu de uitgelezen kans voor. In deze tijd van het jaar worden er namelijk door het hele land verschillende trouwbeurzen gehouden. Een uitgelezen kans dus om onze fotohokjes sfeer te ‘proeven’. Eind januari stonden wij al op de Love & Marriage beurs in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. 2 dagen lang werd er heel wat af gelachen bij onze Jolly Photobooth experience. Een grote groep aankomende bruidsparen hebben zo zelf kunnen ervaren wat Jolly Photobooth kan bieden op hun bruiloft. En gelukkig niet zonder resultaat want de week erop stroomden de nieuwe photobooth aanvragen bij ons binnen.

Ben jij het twijfelen zat en wil jij zelf ook zo’n beleving voordat je beslist of je een photobooth gaat huren? Wij staan met ons fotohokje de komende tijd nog op verschillende landelijke en regionale beurzen. Op 25 en 26 februari zijn wij te zien op Engaged in de Cruise Terminal te Rotterdam. Daarnaast kun je ons komen beleven op het Wedding Event Carlton Oasis in Spijkenisse op 19 februari of trouwbeurs ‘t Groene Hart op 8 april in Vidaa te Bergschenhoek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.