FOTOHOKJE HUREN

Als je een fotohokje wilt huren voor jouw feest of evenement staat Jolly Booth graag voor je klaar. Bij ons kun je de leukste photobooth huren die jouw bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest helemaal compleet maakt. Natuurlijk inclusief een enthousiaste host die jouw gasten op leuke wijze vermaakt. Met een vintage fotohokje van Jolly Booth ben je altijd verzekerd van een spetterend feest.

Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder mooie foto’s. Vaak maken we deze zelf of laten we dat doen door een fotograaf. Om een extra element aan je feestje toe te kunnen voegen, huur je natuurlijk een echte photo boot. Deze hokjes nemen je mee terug in de tijd en zorgen direct voor een warme sfeer. Jouw gasten zullen zich prima vermaken en zelf voor de leukste momentopnames zorgen.

Natuurlijk zijn de prints direct klaar voor gebruik. Een fotohokje huren bij Jolly Photobooth in Rotterdam zorgt voor een ultieme beleving. Doordat we een ruime koffer met leuke props beschikbaar stellen, kun je de meest hilarische en lachwekkende foto’s verachten. Maar, een intiem moment tussen bruid en bruidegom wordt natuurlijk ook op mooie wijze vastgelegd. Want, what happends in the photobooth, stays in the photobooth.

VINTAGE FOTOHOKJE HUREN MET HOST

Een photo booth huren betekent bij Jolly Photobooth een complete beleving. Je huurt jouw fotohokje voor maar liefst 4 uur lang. Een avondvullend programma dus. Wil je jouw gasten liever wat langer verwennen met deze leuke bezigheid? Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid. Ook de achterwand van ons fotohokje kan geheel naar jouw wensen worden aangepast. Of je nu kiest voor een retro achterwand of een wand met glitter en glamour.

Natuurlijk kunnen we ook achterwanden op op maat maken. Leuk als je bijvoorbeeld een themafeest geeft of de prints op jouw bruiloft wilt voorzien van een persoonlijk tintje. Als je een fotobooth wilt huren in Rotterdam heb je bij ons de keuze uit verschillende prints. Zo kun je kiezen voor een enkele opmaak, maar ook een dubbele fotostrip is een mogelijkheid. Natuurlijk kun je ook een logo of tekst toe laten voegen aan de foto’s die afgedrukt worden.

Naderhand plaatsen we alle prints desgewenst in een online galerie. Zo kunnen jouw gasten nog een keer de sfeer van het moment beleven. Uiteraard ontvang je de prints ook digitaal. Zo kun je ze later afdrukken voor een leuke compositie of cadeau doen aan iemand. Neem vrijblijvend contact met ons op als je een fotohokje wilt huren in Rotterdam.

WIL JE EEN FOTOHOKJE HUREN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP!


Silent disco met de buren


Een silent disco met de buren zorgt voor enorm veel plezier en verbinding met je buren!