Jolly Booth is méér dan alleen photobooth verhuur. Sinds 2017 hebben wij met onze vintage caravanbooth een super tof concept: Jolly Booth on Wheels - dé meest dansbare photobooth van het land! Een bijzondere combi van Silent disco & Photos zorgt voor een eigenzinnige sfeer en staat garant voor een intiem feestje (op een feestje) dat je niet wilt missen! Sinds kort is dit concept uitgebreid met een nieuwe hit: Silent Disco Karaoke. Heb jij een voice-of-holland-sound of hou je er gewoon van om lekker mee te schreeuwen op je favoriete hit? Be our guest! en houdt deze website zeker in de gaten de komende tijd!
Vanwege het grote succes van de Silent Disco verhuren wij ook losse Silent Disco sets. Geef je dus zelf een feestje in het park, achtertuin of gewoon lekker in huis? Huur dan nu zelf zo'n te gekke silent disco set!
 
 
koptelefoon

silent discO

Wil jij de blits maken op jouw feestje? Huur dan een Silent disco set van Jolly Booth. Geef je een feest in je achtertuin of park waar je tot in de late uurtjes door wilt gaan of wil je gewoon lekker gek doen in je eigen huiskamer? Dan is een Silent Disco set dé must have voor jouw party! Zodra de koptelefoons op gaan is je party gegarandeerd aan!

Je kunt al een set huren vanaf 25 koptelefoons. Per koptelefoon betaal je € 4,- incl. 1 zender. Meer zenders? Dan betaal je per zender € 20,- extra. Er zijn tot drie verschillende kanalen (blauw, groen en rood) die oplichten op elke koptelefoon. Aansluiten is super eenvoudig: sluit de zender aan op je device (smartphone, laptop of geluidsapparatuur) en je bent ready to go.

Breng jij je feestje naar een 'next level'?? Klik dan hier en huur zo’n set!

 
 

silent discO karaOke

Zing jij ook graag mee op jouw favoriete jeugdhits? Binnenkort volgt hier meer informatie over onze Silent disco karaoke.