NIEUWE WEBSITE!

Jolly Photobooth op televisie voor stichting Oopoeh
JOLLY BOOTH OP TV!
2 juli 2014
Jolly Photobooth blog - photobooth beleven op L&M beurs 2017
EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR OP JE BRUILOFT?
8 februari 2017

NIEUWE WEBSITE!

Jolly Photobooth blog: Jolly Photobooth online

Hoera! Reden voor een klein feestje. Onze nieuwe website van Jolly Photobooth online! Afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan deze website en het resultaat mag er zijn, toch?

De belangrijkste reden voor een vernieuwing van de website was dat onze oude website van Jolly Photobooth op flash draaide. Het probleem daarvan is dat deze niet draait op ‘portable devices’, zoals telefoons en tablets. Aangezien de groep mensen die websites bezoekt dit steeds vaker doet via hun telefoon was het een must om te vernieuwen. Uiteraard was dit een mooie gelegenheid om ook de website in een nieuw jasje te steken!

Voorjaar 2016 zaten wij met Marcel Gansevoort van Blinder Webdesign (en eigenaar van WPjournalist) aan tafel om onze ideeën te bespreken. Blinder webdesign kan je helpen om een succesvolle website tegen een redelijk budget te bouwen. “Ik help je aan een betaalbare, goed scorende en toekomstvaste website waarmee je je droom kunt realiseren.” In de ogen van Jolly Photobooth iemand die ons verder kan helpen.
We bespraken de uitgangspunten, structuur en de eerste ideeën voor de lay-out. Want de bedoeling is dat onze vintage fotohokjes natuurlijk straks nog beter gevonden gaan worden en dat bezoekers nog beter sfeer kunnen proeven en een goed beeld kunnen krijgen over de Jolly Photobooth beleving. Niet alleen onze fotohokjes kunnen beter bekeken worden ook de hosts, props en verschillende opties worden beter uitgelicht. Ook zullen wij zo nu en dan over onze photobooths gaan schrijven op dit Blog.

JOLLY PHOTOBOOTH ONLINE

De tijd na onze eerste contact met Blinder Webdesign zijn we samen opgetrokken. Blinder voor de bouw van de website en achterliggende techniek. Wij voor het designs en het aanleveren van alle benodigde bestanden. De schets van de ‘homepage’ is gemaakt door Lisette Poot.
Inmiddels alweer enkele maanden verder, merk je dat het best een tijdrovende klus is geweest. Maar het resultaat mag er zijn toch? Iedereen bedankt die heeft meegewerkt of zijn/haar input heeft geleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.