JOLLY BOOTH OP TV!

Jolly Photobooth Solar 2013
LANGE RIJEN VOOR DE JOLLY BOOTH OP SOLAR FESTIVAL
5 augustus 2013
Jolly Photobooth blog: Jolly Photobooth online
NIEUWE WEBSITE!
5 december 2016

JOLLY BOOTH OP TV!

Jolly Photobooth op televisie voor stichting Oopoeh

Het is maandagochtend 9:30. De telefoon gaat. Stichting Oopoeh aan de andere kant van de lijn. Of wij met een Jolly Photobooth mee willen werken aan een nieuwe tv commercial. Ik wrijf mijn laatste slaap(tekort) van het afgelopen weekend uit mijn ogen en antwoord: ja… maar…euh…wanneer…uh hoe… JA! maar natuurlijk willen wij dat. 3 weken later staan wij met een ‘Jolly face’ en natuurlijk met één van onze vintage fotohokjes op de pier van Zandvoort aan Zee. Photobooth opbouwen en draaien maar… Action!

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor ouderen en een leuker leven voor huisdieren. Voor dit doel zetten zij ouderen in als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH slaat hiermee 3 vliegen in één klap: ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben en baasjes helpen aan een betrouwbare oppas.

JOLLY BOOTH OP TELEVISIE

Het was tijd voor een nieuwe tv-spot, aldus Sofie, oprichtster van stichting Oopoeh; en zo geschiedde op een mooie zomerdag in juli met een flinke bries en prachtige schapenwolken aan de lucht. Zo ook als Jolly Photobooth stond er een heel team aan ‘specialisten’ op geheel vrijwillige basis aan de startlijn van het ‘schieten’ van prachtige beelden. Beelden voor de nieuwe commercial.

Nog nooit had ik – Pieter Klompe – van zo dichtbij een filmset mogen meemaken. Ik keek dan ook mijn ogen uit. In 1,5 uur werd de scene van de oude dame met hond in het fotohokje opgenomen. In de uiteindelijke tv-spot een shot van maar enkele seconden. In totaal werd er in 2 dagen tijd een prachtig tv-spotje opgenomen. Met hopelijk als resultaat om nog meer ouderen en leuke huisdieren bij elkaar te brengen! Wij zijn blij dat wij daar met een photobooth een bijdrage aan hebben kunnen leveren. En wiet weet wil er nog eens iemand een photobooth huren die de commercial op televisie heeft gezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.