LANGE RIJEN VOOR DE JOLLY BOOTH OP SOLAR FESTIVAL

Jolly Photobooth op televisie voor stichting Oopoeh
JOLLY BOOTH OP TV!
2 juli 2014

LANGE RIJEN VOOR DE JOLLY BOOTH OP SOLAR FESTIVAL

Jolly Photobooth Solar 2013

Voor Face This op Solar 2013

Net als op de vorige editie van het Solar festival ging Stichting Face This afgelopen weekend wederom de samenwerking aan met Jolly Photobooth. Het doel van het weekend was duidelijk: het geweldige donatiebedrag van€ 2500,- van vorig jaar overtreffen! Solar bezoekers werden net als vorig jaar uitgedaagd om met een toffe photobooth foto deel te nemen aan de missie van stichting Face This; namelijk scholen bouwen in Indonesië.

Solar is hét creatieve crossoverfestival waar muziek en andere kunstvormen samenkomen. Vandaar dat Face This juist deze bezoekers onderdeel wil laten uitmaken van haar Indonesische t-shirt-lijn. Normaliter verwerkt de stichting tekeningen van Indonesische basisschoolkinderen op haar Face This T-shirts en met de opbrengst verbetert zij het onderwijs van de kids. Met deze actie wil Face This met een sociale invulling bijdragen aan het crossover karakter van het Solar festival. ‘Als je een Face This T-shirt draagt, worden de Indonesische tekeningen een onderdeel van je verschijning. Met deze actie draaien we het om en worden de bezoekers onderdeel van de tekeningen,’ aldus Jos van der Hoek, oprichter van de stichting.

jolly-photobooth-blog-face-thisJOLLY BOOTH OP SOLAR 2013

Voor Solar 2013 is het idee om alle bezoekers uit te dagen om met een Jolly Photobooth fotootje mee te ‘bouwen’ aan een mega groot Face This tee. Voorzien van de gebruikelijke fotohokjes – props kan iedereen een te gekke photobooth foto maken en vervolgens opplakken op een gedeelte van het mega shirt. Met al deze verschillende ‘Solar gezichten’ ontstaat zo een ‘nieuw’ Face This tee. Iedere deelnemer kan bovendien kans maken op een echt shirt van de toffe kledinglijn.

Jolly Photobooth draagt stichting Face This een zeer warm hart toe. Een stichting met een super mooi doel, aldus Pieter Klompe, eigenaar van Jolly Photobooth. Wij hoefden dan ook geen seconde na te denken toen Jos van der Hoek ons weer benaderde om een vintage fotohokje te sponsoren voor dit prachtige initiatief. Graag zelfs! En met resultaat; het bedrag van vorig jaar werd bijna verdubbeld; wat een geweldige opbrengst voor de basisschoolkids in Indonesië!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.