Photo booth huren

Als je een photo booth wilt huren ben je bij Jolly Photobooth in Rotterdam aan het juiste adres. We bieden je een prachtig fotohokje welke je direct mee terugneemt in de tijd. Onze fotobooth is een perfecte aanvulling voor elk evenement en voorziet je gasten van een echte beleving. Beelden en foto’s vormen een mooie herinnering aan een leuke gebeurtenis of een evenement.

Hierbij kun je denken aan een trouwerij, een verjaardag of een andere feestelijke bijeenkomst. Veelal wordt hiervoor gebruik gemaakt van een fotograaf, of komen er her en der foto ’s voorbij welke gemaakt zijn door een mobiele telefoon. Zonde, want op deze manier gaan er een hoop herinneringen verloren. Met het huren van een fotohokje van Jolly Photobooth in Rotterdam voorkom je dat. Jouw gasten krijgen direct hun prachtige polaroid foto van hoge kwaliteit mee.

Daarnaast is onze photo booth een echte eye-catcher met een prachtige vintage look. Als je een fotobooth wilt huren in Rotterdam, leveren we daar natuurlijk een enthousiaste host bij. Zo worden je gasten op een leuke manier vermaakt. Daarnaast is de fotobooth helemaal naar wens aan te kleden. Bij ons heb je dan ook de keuze uit verschillende leuke achterwanden. Ook als je deze op maat wilt laten maken staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld als je een photo booth wilt huren voor een themafeest.

Photo booth huren voor een bruiloft

Een fotohokje huren kun je natuurlijk doen voor diverse soorten evenementen. Maar, ook voor bruiloften is een photo booth een echte aanvulling op de dag. Het leuke fotohokje trekt de aandacht en nodigt uit tot het maken van hilarische foto’s. Natuurlijk leveren we er ook een koffer vol met leuke accessoires bij om de printjes nog nét wat leuker te maken. Ook als je op zoek bent naar een leuk bedankje voor op een bruiloft is het huren van een fotobooth een prima optie.

Bij ons kun je er namelijk voor kiezen om de prints dubbel af te laten rukken. Zo kun je er één in je fotoboek plakken en één meegeven aan je gasten. Als je het nog persoonlijker wilt maken kun je tevens een tekst of logo toe laten voegen aan de print. Bij Jolly Photobooth in Rotterdam huur je een fotohokje met een ongelimiteerd aantal prints. Dat betekent dus dat je 4 uur lang onbeperkt foto’s kunt maken.

Als je de photo booth langer wilt huren is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast worden de foto’s ook digitaal afgeleverd en heb je de mogelijkheid om een online galerie te laten maken. Zo kunnen al jouw gasten zichzelf later nog eens terugzien. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst over een photo booth huren in de omgeving Rotterdam.

Wlt u een photobooth huren? Neem dan vrijblijvend contact op!