"Het was helemaal super! De dansvloer heeft flink moeten concurreren met de photobooth. Het was een groot succes! Dank jullie wel!"

Leonie
"We hebben best wat photobooths vergeleken voor onze bruiloft. Super blij dat we voor Jolly Photobooth hebben gekozen. Fijne communicatie, super mooi fotohokje, toffe fotostrips met eigen logootje, en leuke en super enthousiaste host ter plaatse. Heel fijn!"

Stephanie en Erik
"Via deze weg een groot dankjewel voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. De photobooth bleek toch wel één van de hits van de avond en een ontzettende sfeermaker. Veel foto's zijn echt 'priceless' en hebben ons en velen anderen tranen van het lachen bezorgd!"

Anouk en Nick
"Het was een groot succes. Bedankt namens mij en mijn gasten. Een geweldig leuke gastheer kregen we er bij. Top!"

Anneke
"Jullie photobooth was echt een publiekstrekker! Bedankt voor de fantastische avond!"

Jeroen
"Wat was de photobooth een ontzettende hit! Zelfs de oudjes hadden de smaak goed te pakken. De host deed het ontzettend leuk, echt een goede enthousiaste photobooth gastheer! Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage op ons feest!"

Veronique
"Bedankt voor de hilarische foto's en voor het bereiken van de mega-succes-status op onze bruiloft! Jolly photobooth was de hit van de avond."

Lisette
"Bedankt voor de foto's, wat hilarisch was dit. Het viel erg goed in de smaak bij onze gasten. Onze kaken doen pijn van het lachen!! Geweldig!! We willen jullie bedanken voor deze fantastische ervaring op onze bruiloft."

Bart en Lonneke
"Het fotohokje op ons feest was een mega succes!!"

Karlijn
"Enorm bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig, het fotohokje paste ook helemaal in de sfeer van het feest en de kwaliteit van de foto's zijn super!! "

Laura & Erwin
"Ik wil benadrukken dat het ontzettend fijn was dat Jolly Photobooth op onze bruiloft was en dat we nog elke dag enorm leuke reacties te horen krijgen. Iedereen spreekt over jullie fotohokje... We zijn echt enorm tevreden."

Vicky
"Enorm bedankt voor de aangename samenwerking en de perfecte service! De photobooth was zonder twijfel een schot in de roos en zorgde voor een leuke meerwaarde op ons feest."

Jonathan en Ludovik
"Heel erg bedankt voor de geweldige service van Jolly Photo Booth. We waren erg blij met het enthousiasme van de host. Het fotohokje was een groot succes!"

Fang