PHOTOBOOTH ROTTERDAM

Als je een photobooth wilt huren in de omgeving van Rotterdam ben je bij Jolly Photobooth aan het juiste adres. Zo maak je van elke feestelijke gelegenheid een onvergetelijke herinnering. Natuurlijk bieden we je daarbij foto’s van hoge kwaliteit én een enthousiaste host die de beleving compleet maakt. Een fotohokje huren in Rotterdam doe je dan ook het beste bij Jolly Photobooth.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat is zonder meer waar. Ze laten je telkens weer de sfeer van het moment beleven. Foto’s mogen dan ook niet ontbreken bij een feestelijke bijeenkomst zoals een bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest. Een photobooth huren in Rotterdam is dan een unieke beleving voor jouw evenement of feest. Je voorziet je gasten van een leuk extraatje. Daarnaast is het vintage fotohokje ook nog eens een echte toevoeging als decor.

Natuurlijk hoef je met een photobooth niet lang te wachten op het resultaat. Nadat jouw gasten samen een intiem moment hebben beleefd in het hokje, laat het leuke resultaat niet lang op zich wachten. Om de foto’s extra hilarisch te maken heb je ook nog eens de keuze uit een koffer vol met leuke props. Kies voor een te gekke snor, een bril of doe eens een gek hoedje op.

PHOTOBOOTH OP LOCATIE HUREN IN ROTTERDAM

Bij Jolly Photobooth doen we er natuurlijk alles aan om jouw feest of evenement tot een succes te maken. Daarom kun je bij ons niet alleen een photo booth huren, maar leveren we er ook nog eens een enthousiaste host bij. Zo heb jij als gastheer of gastvrouw nergens geen omkijken meer naar. Het fotohokje op locatie huur je voor een periode van 4 uur. Dat betekent dus de hele avond eindeloos leuke foto’s maken met je familie en vrienden.

Ook als je het fotohokje langer wilt huren is dat uiteraard mogelijk. Welke optie je ook kiest, bij Jolly Photobooth heb je geen limiet op je prints. Je kunt er zelfs voor een dubbele fotostrip kiezen. Zo kun je één exemplaar aan je gasten meegeven en één foto zelf houden als herinnering. Zelfs de achterwanden van het fotohokje kunnen helemaal aangepast worden aan de stijl van jouw evenement of feest.

Wil je de foto een persoonlijk tintje meegeven in de vorm van een naam, tekst of logo? Ook dat is mogelijk. Een leuke bedankje voor een bruiloft of ander memorabel feest. Als je een photobooth wilt huren in Rotterdam bieden we je tevens de mogelijkheid tot een online galerie. Zo kunnen jullie nagenieten van alle foto’s die er gemaakt zijn. Uiteraard voorzien we je ook van een digitaal bestand voor eigen gebruik.

WIL JE EEN PHOTOBOOTH HUREN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP!


Silent disco met de buren


Een silent disco met de buren zorgt voor enorm veel plezier en verbinding met je buren!