JOLLY BOOTH ON WHEELS: SILENT DISCO & PHOTOS // FESTIVAL

silent disco rotterdam
SILENT DISCO ROTTERDAM: JE KAN NU JE EIGEN SET HUREN!
28 november 2019
Silent disco in het Van Maanenbad in Rotterdam Noord
ART IN YOUR BACKYARD: LIVE OPTREDENS EN MUZIEKBINGO OVER DE SILENT DISCO KOPTELEFOONS
4 november 2020

JOLLY BOOTH ON WHEELS: SILENT DISCO & PHOTOS // FESTIVAL

Heerlijke momenten op festivals

Festival seizoen 2019 wat was je fijn! Mysteryland, Rotterdamse Kost, Toffler festival, RYPP wijnfestival en ga zo maar door…. Wat hebben we met zijn allen een heerlijke momenten beleefd. Blije gezichten op de dansvloer en dikke pret in onze caravan! Zoveel dansjes. Zoveel photobooth-partypics. Zoveel genoten!

Jolly Booth on Wheels zet in op een onvergetelijke beleving op festivals en buitenfeestjes

Jolly Booth on Wheels zet in op een onvergetelijke beleving op festivals en buitenfeestjes. De verrassende combi van silent disco en photobooth staat garant voor een intiem feestje (op een feestje) dat je niet wilt missen! De toffe vintage caravan uit 1963, zo één waar je spontaan verliefd op wordt, vormt het middelpunt en eye-catcher van onze area. We creëren een fijne plek om te zijn, een plek waar je ongedwongen dansjes kan doen, even lekker kan chillen of zelfs een potje kan sjoelen of 4-op-een-rijen.  Een plek waar je die waanzinnige partypic kan maken die jou helpt herinneren aan dat fijne feestje!

https://vimeo.com/375676657

Silent disco is hot in festivalland! Op steeds meer festivals wordt er een silent disco area toegevoegd aan het festivalterrein. Ook grote festivals als Lowlands en Concert at Sea doen hier aan mee. De populariteit neemt enorm toe. Hoe kan het ook anders want zodra de koptelefoons van de silent disco opgaan is het feest gegarandeerd aan!

Nieuw! Secret Silent disco

Festivalseizoen 2020. Wij introduceren nog meer: Maak kennis met onze Secret Silent Disco! Nietsvermoedend stap je met je vrienden in de photobooth om een toffe partypic te schieten. Niets is minder waar…. Maar wat je nog niet weet is dat je als je de photobooth uitstapt (door de achteruitgang) midden in een te gekke silent disco party staat! De Secret silent disco is een intiem feestje zoals je van ons gewend bent; compleet met de lekkerste muziek op 3 verschillende kanalen, de leukste DJ’s en de meest hilarische photobooth partypics.

Secret of gewoon lekker in de spotlights? Wij staan al te popelen! Kun jij ook niet langer wachten? Onze agenda begint zich al weer lekker te vullen, maar er is nog voldoende ruimte voor nog meer toffe feestjes!

Direct informatie? Bel 010- 7524893 of vul via deze link je gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.