SILENT DISCO ROTTERDAM: JE KAN NU JE EIGEN SET HUREN!

Jolly Photobooth blog - photobooth beleven op L&M beurs 2017
EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR OP JE BRUILOFT?
8 februari 2017
JOLLY BOOTH ON WHEELS: SILENT DISCO & PHOTOS // FESTIVAL
11 februari 2020

SILENT DISCO ROTTERDAM: JE KAN NU JE EIGEN SET HUREN!

silent disco rotterdam

Jolly Booth is méér dan alleen photobooth verhuur! Sinds 2017 staan wij op verschillende festivals met onze vintage caravanbooth met een super tof concept: Jolly Booth on Wheels – dé meest dansbare photobooth van het land! Met een bijzondere combi van Silent disco & Photos creëren we een intiem feestje (op een feestje) dat je niet wilt missen! Zo zorgden wij in 2019 voor een aantal te gekke en eigenzinnige feestjes op o.a. Toffler festival in Rotterdam, Mysteryland in Haarlemmermeer en Rotterdamse Kost in het Euromastpark te Rotterdam. Vanwege dit grote succes van de Silent Disco kun je nu bij ons ook zelf een Silent Disco huren (voornamelijk nog in Rotterdam) Geef je dus zelf een feestje in het park, achtertuin of gewoon lekker in huis? Huur dan nu zo’n te gekke silent disco set!

koptelefoon op kanaal blauw

Silent disco is helemaal hot! 3 verschillende kanalen, koptelefoons die oplichten in de kleur van het kanaal waar je naar luistert. De nieuwsgierigheid naar dat ander kanaal waar je ‘buurman’ of ‘buurvrouw’ naar luistert…. Lekker springen op DJ Paul Elstak of toch lekker meezingen met Nederlandse hits? Eén ding is zeker: zodra de koptelefoons van de silent disco opgaan is het feest gegarandeerd aan!

Een Silent Disco set is dus dé must have voor jouw party! Je kunt al een silent disco huren in Rotterdam vanaf 25 koptelefoons. Per koptelefoon betaal je € 4,- incl. 1 zender. Wil je meerdere kanalen? Dan betaal je per extra zender € 20,-. Er zijn tot drie verschillende kanalen die oplichten (blauw, groen en rood) op elke koptelefoon. Aansluiten is super eenvoudig: sluit de zender aan op je device (smartphone, laptop of geluidsapparatuur) , zet je headset aan en je bent ready to go.

Je kunt bij ons ook terecht voor een complete silent disco show. Dan heb je naast de set met koptelefoons ook een DJ die komt draaien inclusief DJ booth en lichteffecten. Wel zo makkelijk want dan draaien wij voor jou de plaatjes! En wil je het echt groots aanpakken dan huur je natuurlijk onze Jolly Booth on Wheels – silent disco & photos. Dan heb je naast de silent disco ook een gave photobooth en vormt onze vintage caravan het decor.

Direct huren? vul dan via deze link je gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.