WIL JE EEN SILENT DISCO FEEST GEVEN? HUUR HIER JE SETJE KOPTELEFOONS EN ZENDERS!

Geef je een feestje in het park, achtertuin of gewoon lekker in je huiskamer? Of organiseer je een bedrijfsevent en wil je een unieke toevoeging aan de feestavond? Huur dan nu zo'n te gekke silent disco set. Met onze plug 'n play huurpakketten heb je binnen mum van tijd je eigen echte silent disco voor thuis of op locatie. Zodra de koptelefoons op gaan is je feestje gegarandeerd aan!

Sinds Corona ons in de greep houdt zijn wij op het idee gekomen van ons nieuwe concept Silent Disco met de Buren. Klik op deze link voor meer informatie. Zo hopen wij iedereen weer een beetje ontspanning terug te geven die we in deze bizarre tijd zo enorm missen.

 

AANVRAAG SILENT DISCO
     

    COVID-19

    Vanwege de richtlijnen rondom corona is het op dit moment alleen mogelijk om een silent disco te huren wanneer de gezondheid van alle deelnemers aan de Silent Disco gewaarborgd kan worden. En dat is op verschillende manieren ook echt mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een Silent Disco met huisgenoten of een Silent Disco met de Buren waarbij deelnemers mee doen vanaf eigen balkon of tuin. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt.