silent disco huren rotterdam silent disco met de burenJolly Booth Rotterdam is méér dan alleen photobooth verhuur. Sinds 2017 zijn wij gestart met super toffe silent disco concepten. Zo ook met onze vintage caravanbooth: Jolly Booth on Wheels- dé meest dansbare photobooth van het land! Een bijzondere combi van silent disco & photos. Hiermee zorgen we voor een eigenzinnige sfeer en staan garant voor een intiem feestje (op een feestje) dat je niet wilt missen!
Vanwege het grote succes van de silent disco verhuren wij nu ook losse silent disco sets. Geef je dus zelf een feestje in het park, achtertuin of gewoon lekker in huis? Of organiseer je een bedrijfsevent en wil je een unieke toevoeging aan de avond? Huur dan nu zo'n te gekke silent disco set!

Sinds Corona ons in de greep houdt zijn wij op het idee gekomen van ons nieuwe concept Silent Disco met de Buren. Klik op deze link voor meer informatie. Zo hopen wij iedereen weer een beetje ontspanning terug te geven die we in deze bizarre tijd zo enorm missen.

 

Aanvraag Silent DiscO