WIL JE EEN SILENT DISCO FEEST GEVEN? HUUR HIER JE SETJE KOPTELEFOONS EN ZENDERS!

Een setje huur je al vanaf € 35,- (€ 3,50 per koptelefoon)!

Geef je een feestje in het park, achtertuin of gewoon lekker in je huiskamer? Of organiseer je een bedrijfsevent en wil je een unieke toevoeging aan de feestavond? Huur dan nu zo'n te gekke silent disco set. Met onze plug 'n play huurpakketten heb je binnen mum van tijd je eigen echte silent disco voor thuis of op locatie. Zodra de koptelefoons op gaan is je feestje gegarandeerd aan!
SILENT DISCO SET

Wil jij de blits maken op jouw feestje / event? Huur dan een Silent disco set van Jolly Booth. Geef je een feest in je achtertuin of in het park? Wil je gewoon lekker gek doen in je eigen huiskamer? Of wil je jouw (bedrijfs)event uitbreiden met een toffe area? Dan is een Silent Disco set dé must have voor jouw party!
Je kunt al een set huren vanaf 10 koptelefoons. Per koptelefoon betaal je € 3,50,- (incl. eerste zender). Wil je meerdere kanalen? Dan betaal je per extra zender € 20,-. Er zijn tot drie verschillende kanalen die in kleur (blauw, groen en rood) oplichten op elke koptelefoon. Aansluiten is super eenvoudig: sluit de zender aan op je device (smartphone, laptop of geluidsapparatuur) , zet de koptelefoons aan en je bent ready to go.

SILENT DISCO SHOW

Organiseer je een feestje, festival of zakelijk event en wil je niet alleen koptelefoons huren maar een gehele silent disco show? Dan zit je bij Jolly Booth ook aan het juiste adres. Wij hebben verschillende professionele DJ's die weten hoe ze een silent disco feestje moeten bouwen! Daarnaast beschikken wij over dj booths, partyverlichting, rookmachines en andere apparatuur om ervoor te zorgen dat gegarandeerd dat dak eraf zal gaan! Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

VRAGEN?

Check hier of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.
Bestellingen kun je via onze webshop doen door te klikken op bovenstaande bestelbuttons.

 

INFORMATIE SILENT DISCO