SILENT DISCO CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Een silent disco set huren in Capelle aan den Ijssel doe je uiteraard bij Jolly Booth. Wij maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Zet je koptelefoon op en het feest is gegarandeerd aan! Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een silent disco set wilt huren voor een feestje in het park, tuin, huiskamer of zelfs een bedrijfsfeest.

Muziek zorgt voor de sfeer op elk feest. Of je nu kiest voor Hollandse meezingers, 80's of 90's of lekkere dansbare houise platen. Iedereen heeft zijn eigen specifieke voorkeur qua muziekgenre. Door het huren van een silent disco set in Capelle aan den Ijssel zorg je voor ieder wat wils op de verschillende muziekkanalen. Met onze sets kan iedereen namelijk van zijn of haar eigen muziek genieten, in stilte! De silemnt disco set is plug n play. Sluit deze eenvoudig aan op een laptop, smartphone of tablet. En dansen maar!

De disco in stilte kan nu pas echt beginnen. Jouw feest uitbreiden met een silent disco set zorgt voor een intieme en eigenzinnige sfeer. Zeer geschikt dus voor een silent disco in de achtertuin, maar ook voor een gezellige avond thuis in de huiskamer. Bij Jolly Booth huur je de koptelefoons voor de silent disco per stuk. Dat betekent dat het huren van een silent disco set in Capelle aan den IJssel geschikt is voor kleine én grote feesten.

Bekijk hier enkele filmpjes van onze silent disco events en zet een vergelijkbare sfeer neer op jouw eigen silent disco party!

SILENT DISCO SET HUREN BIJ JOLLY BOOTH IN ROTTERDAM

Wil je jouw feestje nog meer sfeer en uitstraling geven? Dan kun je de silent disco set ook huren in combinatie met een photobooth. Terwijl iedereen geniet van zijn of haar favoriete deuntjes, maak je de leukste foto’s. Zo heb je ook nog eens een blijvende herinnering aan jouw te gekke party. Ook voor het huren van silent disco & photo’s staan we dus voor je klaar.

Een silent disco set huren in Capelle aan den Ijssel doe je bij ons natuurlijk helemaal compleet. Zo kan jouw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of bruiloft direct goed van start gaan. Elke gebruiker krijgt een koptelefoon met 1 zender. Desgewenst kun je tot wel 3 kanalen bij bestellen. Wil je jouw gasten niet beperken in hun bewegingsvrijheid? Dan heb je bij ons ook de mogelijkheid tot het huren van een mobiele silent disco set met accu.

Het huren van silent disco in Capelle aan den Ijssel staat altijd garant voor een bijzonder dansfeest. Iedereen swingt mee op zijn of haar favoriete classics, zonder dat je last hebt van geluiden of andere muziekgenres. Ongestoord dansen en gek doen is dus absoluut een garantie.

WIL JE EEN SILENT DISCO SET HUREN? BESTEL DAN VIA ONZE WEBSHOP!


Silent disco met de buren


Een silent disco met de buren zorgt voor enorm veel plezier en verbinding met je buren!