THE NEW SINGLE

Silent disco Festival

ART IN YOUR BACKYARD: LIVE OPTREDENS EN MUZIEKBINGO OVER DE SILENT DISCO KOPTELEFOONS

Afgelopen zomer organiseerde Jolly Booth 2 geslaagde edities van Art in Your Backyard in Rotterdam Noord.    

Art in Your Backyard is een door Jolly Booth opgezet initiatief om de bewoners van Rotterdam Noord op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met kunst en cultuur door bijvoorbeeld te luisteren naar mooie gedichten van een Rotterdamse dichter, een optreden van een Rotterdamse singer-songwriter, of show van een Rotterdamse cabaretier. Het zorgt voor een stukje ontspanning en voor verbinding in de wijk. In deze Corona tijd is er juist extra behoefte aan ontspanning, die Art in Your Backyard kan bieden!

Art in your Backyard wordt ‘silent’ uitgevoerd. Alle programma onderdelen worden via speciale silent disco koptelefoons overgebracht. Hierdoor zal er voor iedere deelnemer perfect geluid zijn en zal er nauwelijks ‘geluidsoverlast’ plaatsvinden.

Silent disco mini festival

Het mini-festival werd afgelopen zomer georganiseerd bij 2 super leuke hotspots van Rotterdam Noord. Op 15 augustus vond de eerste editie plaats op het binnenterrein van Brouwerij Noordt. De live optredens werden verzorgd door Yuri & Joe en Lotte Velvet. Het publiek was vanwege corona regels ruim uit elkaar gezet, maar door de silent disco koptelefoons kreeg je toch het gevoel of je heel dicht op de artiest zat.

Op 12 september was het lege buitenbad van het Van Maanenbad een wel hele bijzondere locatie voor de 2e editie! 200 bewoners uit Rotterdam Noord genoten vanuit de lege zwembadbak van de mooie en aangrijpende live optredens van Lotte Velvet Jessy Yasmeen. Nog eens 150 ‘omwonende’ bewoners namen deel vanaf het balkon of vanuit de eigen tuin.

Na de live optredens was het tijd voor Jolly’s Silent Bingo, de allerleukste muziekbingo waarbij plaatjes gedraaid werden in plaats van een bingomolen, en een afsluitend uurtje silent disco op drie muziekkanalen..

festival met silent disco in Rotterdam

Corona-proof

Art in Your Backyard is corona proof. Zo werden alle deelnemers zaterdag vooraf geregistreerd en had iedereen, net zoals in de horeca, een vaste zitplaats. De optredens vonden plaats in de buitenlucht op een ruim open terrein waar iedereen de anderhalve meter maatregel ruimschoots kon hanteren.
Zelf een silent disco organiseren?
Wil je zelf een leuk event met silent disco organiseren? Een verjaardag, bedrijfsfeestje of gewoon een leuk feestje in je achtertuin? Silent disco zorgt er voor dat jouw event een groot succes wordt. Als de koptelefoons op gaan is jouw feestje gegarandeerd aan! Je kunt al een silent disco set huren vanaf € 48,40! Kijk in onze webshop voor de mogelijkheden en bestel zo’n toffe silent disco set!

Direct informatie? Bel 010- 7524893 of vul via deze link je gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie!

© Copyright 2023 Willbefine - All Rights Reserved