HUUR
DE CARAVAN

Jolly Booth on Wheels is een unieke belevenis op wielen

Een bijzondere combi van silent disco en photobooth zorgt voor een eigenzinnige sfeer en staat garant voor een intiem feestje (op een feestje) dat je niet wilt missen!

Onze toffe vintage caravan uit 1963, die het decor en de blikvanger van ons concept vormt, creëert een prettige plek om te zijn; een plek waar je ongedwongen dansjes kan doen, even lekker kan chillen of waar je die partypic in de photobooth kan maken die jou helpt herinneren aan dat fijne feestje!

Jolly Booth on Wheels


⦿ 4 uur huren
⦿ Inclusief alle prints
⦿ Koffer met super leuke props
⦿ Keuze uit toffe achterwanden
⦿Keuze uit diverse print lay-outs
⦿ Opmaak fotoprints
⦿ Alle foto’s digitaal
⦿ Enthousiaste begeleider

Vervoerskosten bedragen € 0,40 per km
Prijs is 699€

De photobooth caravan kan op de locatie van het evenement zowel buiten als binnen staan. De afmetingen zijn 3,25m (l) (4,30m inclusief dissel) x 1,95m (b) x 2,02m (h).

Vintage fotohokje

Een bedrijfsfeest, bruiloft of ander feestje te vieren? Maak je feest dan compleet met een Jolly Booth! Jolly Booth neemt je mee terug in de tijd van grote treinstations, mannen met snorren en koffertjes en vrouwen in zwiepende jurken.

Dit fotohokje maakt niet alleen hilarische foto’s maar vormt door haar vintage looks ook een geweldige aanvulling op de aankleding van je bruiloft of ander feest! Achter het gordijntje even lekker gek.

What happens in the photobooth stays in the photobooth! Met de printjes voorzien van eigen tekst of een bedrijfslogo maak je een onvergetelijke indruk op jouw gasten.

© Copyright 2023 Willbefine - All Rights Reserved